Известие

Collapse
No announcement yet.

Стъклата много се потят!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Утре и аз пак ще проверя за такава тапа в багажника. Днес попътувах доста и ако не открехвам малко прозореца, парното едвам изчиства стъклата дори и на 3-та степен. Това не се трае, много ме дразни, стъклата целите стават мокри особено страничните.
    Дано да има лек за това нещо, иначе и аз мисля да махна филтъра за зимата да видим как е без него.
    Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
    Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
    Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
    Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Comment

Тапа има! Намерих я под десният стоп. Трябва хубаво да повдигнете дамаската за да я видите.Дано върши работа тази дупка! Ще споделя след време.
      Аlfa Romeo 146 1.4 T.Spark
      Аlfa Romeo 145 1.4 T.Spark

Comment

моята е австрийка и може и затова да са цапнали направо решетка. като се сетя ще я снимам.
        точка

Comment

....
          Attached Files
          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            ....
            Стига бре това в 146ца ли е? Сефте го виждам. Специално ще проверя довечера дали имам такова. По снимките разбирам, че го има от 2те страни в багажника нали?

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
              Стига бре това в 146ца ли е? Сефте го виждам. Специално ще проверя довечера дали имам такова. По снимките разбирам, че го има от 2те страни в багажника нали?
              ми така поне пише в документите и да, от 2-те страни са. проблем с конденза съм имал само при проливни дъждове и се напълни при филтъра с вода,а не съм включил рециркулацията. иначе задния джам се изпотява често, ама нагревателите оправят работата за по-малко от минута.
              точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                ми така поне пише в документите и да, от 2-те страни са. проблем с конденза съм имал само при проливни дъждове и се напълни при филтъра с вода,а не съм включил рециркулацията. иначе задния джам се изпотява често, ама нагревателите оправят работата за по-малко от минута.
                И аз съм така, но тези неща съм 99% сигурен, че ги нямам в моя багажник. Ще проверя довечера и ще дам инфо при мен как е. Иначе и моята се води от Австрия, че идва.
                Ти май си фейслифт, може от там да има някаква разлика.

Comment

не е фейслифт, боксер от първите - края на 95-та.
                  точка

Comment

Още веднъж виждам потвърждение на теорията ми, че всяка следваща версия на един продукт е по-лоша от птедходната и правена с още по-големи икономии.
                    При мен също липсват подобно одушници.
                    Боксер от 96 пролетта.
                    146 1.3 боксер 1996г.
                    156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Точно на това място имам капачка с ключе за алармата.
                      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

И моята е края на '95, но и аз нямам такива отвори.Имам само тапа под десния стоп, но тя е под мокета и според мен няма да върши никаква работа, щото мокета я покрива. Ще мисля и аз за такива отвори.

п.п. Моята е внос от Италия.
                        Фиат Мултипла 1.9 жтд фейслифт / Алфа Ромео 146 1.9 ТД ех/ Лада 2105 ех
                        Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят.
                        Руски форум: Питаш нещо и теб те питат.
                        Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Comment

Колеги, мислете как да си направите такива.
                          Аз лично за сега изтърбуших дунапрените на планките за задната броня и ефекта се засили неимоверно.
                          Потока протича през задния прозорец и го чисти много добре.
                          Багажника се проветрява също.
                          Просто дупчете, но с по-големи отвори, за да има ефект.
                          Най-малко 10х10 см.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ти па, почвам я направо с флекса.
                            От както съм махнал тапата няма сериозни проблеми с потенето, да не кажа хич.
                            Карам с отворена клапа за циркулация, нямам климатик (и филтър демек), ако се появи някакво замъгляване е само на задното стъкло.
                            Колега на самия мокет има няколко процепа (прореза) като решетка на въздуховод ама при мен не съвпадат точно с дупката под десния стоп и въпреки това има ефект.
                            Бях се притеснил,че може да влиза вода и кал ама е сухо.
                            ............
                            ..........
                            146 1.3 боксер 1996г.
                            156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

mordohy може ли снимки ?
                              Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                                mordohy може ли снимки ?
                                той ще ти даде снимки, ама ще са на алфа ромео, а не на фиат . при неговата май имаше и една система отпред за пасивно вкарване на свеж въздух при движение.... не говоря за фугите на вратите
                                точка

Comment

Working...
                                X